Love yourself first and everything else falls in line

Gezichtsbehandeling

In de salon kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. De complete  productlijn zorgt voor de verzorging, herstel, huidverbetering en instandhouding van een gezonde, stralende en langdurig jeugdige huid. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol, synthetische parfums en 100% natuurlijk.

BEKIJK PRIJZEN

Fruit Concentrate Peeling

Deze peeling verwijdert dode huidcellen en behoud de natuurlijke PH-waarde van de huid. Houdt acne onder controle, verkleint poriën, hydrateert de huid en vermindert fijne rimpels en onregelmatige pigmentatie. Bovendien verbeterd hij de natuurlijke zuurmantel van de huid, waardoor vitaminen beter kunnen inwerken.

BEKIJK PRIJZEN

Waxen

Haartjes blijven ongeveer tussen de 3 à 6 weken weg, na het harsen met Lycon Precision Wax. In de tussentijd geen last van stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. Waxen met Lycon zorgt voor een langdurig haarvrije en zachte huid.

BEKIJK PRIJZEN

Lash Lifting

Bij de Lash Volume Lift behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift en gekruld. De producten van Perfect Eyelash zijn mild en zeer effectief die niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De Lash Lift blijft ongeveer 6 à 8 weken zichtbaar.

BEKIJK PRIJZEN

Wimpers en Wenkbrauwen

Laat je wimpers verven en je wenkbrauwen shapen. Met de kleuren van Refectocil heb je weken plezier van mooie diep zwarte wimpers en natuurlijk gekleurde wenkbrauwen.

BEKIJK PRIJZEN