#1 – Op weg naar de beste versie van jezelf

Yes, ik had eindelijk wat ik al zo lang, zo graag wilde. Tenminste dat dacht ik.

Mijn droom is altijd geweest, om volledig zelfstandig te werken. Niet meer in loondienst, niet meer dingen doen omdat iemand anders wilt dat ik dat doe. Nee, eindelijk alles zelf bepalen, zelf regelen, alleen doen wat ik wil.

Maar de eerste lockdown in maart 2020 gooide roet in het eten.

Ik sta altijd positief in het leven, maar toen niet. Ik was compleet de weg kwijt. Geen werk, geen inkomsten, opeens juf spelen van groep 7 en een puberdochter in huis die haar kamer niet uitkwam, ja alleen om te eten.

Doordat ik zelf de weg kwijt was, keek ik niet goed om me heen en ik luisterde al helemaal niet meer goed. En daar ging het compleet fout.

Onze dochter raakte behoorlijk met haarzelf in de knoop. Ze ging steeds langer alleen op haar kamer zitten. Ze zag niet meer, hoe mooi en lief ze is, ze had het gevoel dat ze iedereen teleur stelde, ze zag zelfs niet meer haar eigenwaarde. En deze gebeurtenis was een keiharde wake-up call.

Door een traject in te gaan, waar ik nu niet te veel over zal uitweiden, had ik steeds meer het gevoel dat ik iets miste. Ik wilde meer diepgang, ik had een enorme drang om mensen te helpen. En dus niet meer alleen op het gebied van uiterlijke verzorging, maar vooral ook heel erg op innerlijke verzorging. Oh en niet geheel onbelangrijk, het gaat nu heel goed met onze dochter!

Als je me al even volgt op Instagram of Facebook, weet je waarschijnlijk al dat ik leef volgens de Law of Attraction (in de volgende blog zal ik hier dieper op ingaan). Dus het was ook niet vreemd dat ik om me heen veel soortgelijke situaties opmerkte. Tieners die met zichzelf in de knoop liggen, ouders die met de handen in het haar zitten, mensen die niet meer inzien wat hun eigenwaarde is. Mensen die denken dat ze misschien beter iemand anders kunnen zijn om verder te komen of meer te bereiken. En dat klopt niet!

Ik wil van de daken schreeuwen dat je goed genoeg bent hoe je bent! En als je wel iets wilt veranderen aan jezelf, dan is dat prima, zolang dat maar bij jezelf vandaan komt en niet omdat je dat moet of wilt doen voor een ander.

En daarom, na veel online trainingen, boeken lezen, 1001 podcasts, live q&a’s, en noem maar op, heb ik besloten dat het tijd is om ook die andere weg te gaan bewandelen. Ik wil jou coachen. 

Ik wil jou ook laten inzien dat je goed bent zoals je bent, ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden en dat je je mooiste leven kunt leven. Van binnen en van buiten.

Vanaf hier begint mijn reis naar die droom en ik neem je graag mee. In mijn blogs zal ik mijn avonturen delen, obstakels en alles dat daar tussen zit.

Dus op naar de beste versie van jezelf!

Liefs Suzanne 

Waves of beauty Over mij