Mind Your Own Business

And become the CEO of your own life

Herken je dit gevoel? Je weet dat je tot grootsheid in staat bent, maar je zit vast in de dagelijkse sleur, het gevoel hebbend dat het leven met jou gebeurt in plaats van dat jij de leiding neemt? Stel je een leven voor waarin jij de CEO van je eigen lot bent, waarin je moeiteloos je verlangens manifesteert, de kracht van quantum sprongen benut en diep in de wereld van innerlijk werk en human design duikt.

Welkom bij een transformatiereis die het verhaal van je leven zal herschrijven.

Ben je klaar om de Quantum Sprong te maken?

Stel je voor dat je de sleutels hebt om je ware potentieel te ontsluiten, gebruik te maken van de grenzeloze energie van het universum en de realiteit te creëren waarvan je altijd hebt gedroomd.
Dit traject is jouw toegangspoort tot een leven van overvloed, doelgerichtheid en vervulling.

Let's jump!

Herken je dit?

Gebrek aan Duidelijkheid: Je hebt moeite om je levensdoel en richting helder te definiëren, wat leidt tot verwarring en twijfel.
Beperkende Overtuigingen: Je wordt belemmerd door beperkende overtuigingen en negatieve gedachtepatronen die je succes en geluk in de weg staan.
Gebrek aan Zelfvertrouwen: Je hebt weinig vertrouwen in je eigen capaciteiten en aarzelt om belangrijke stappen te zetten.
Financiële Struggles: Geldzorgen en financiële stress beheersen je leven, en je verlangt naar overvloed en financiële vrijheid.
Gebrek aan Voldoening: Je voelt een diep gevoel van leegte en onvervuldheid, alsof er iets ontbreekt in je leven.
Energieblokkades: Je ervaart regelmatig vermoeidheid en energieblokkades die je weerhouden om je volledige potentieel te benutten.
Onvervulde Verlangens: Je hebt sterke verlangens en dromen die onvervuld blijven, en je zoekt naar manieren om deze te realiseren.
Gebrek aan Leiderschap over je Leven: Je ervaart het gevoel dat het leven jou controleert in plaats van andersom, en je wilt de leiding nemen over je eigen bestemming.

Dit traject is ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken en je te helpen transformeren naar de CEO van je eigen leven, waarbij je helderheid, vertrouwen, overvloed en vervulling vindt.

“Your life is your masterpiece; design it, manifest it, and become the CEO of your destiny.”

Dit staat je te wachten

Quantum Sprongen: Leer de kunst van het nemen van massale, versnelde stappen richting je doelen, laat oude beperkingen achter je en omarm nieuwe mogelijkheden. [Schrijf je nu in om je quantum sprongreis te beginnen!]

Meesterschap in Manifesteren: Benut de kracht van je gedachten, emoties en intenties om moeiteloos je verlangens te manifesteren en het leven aan te trekken dat je altijd hebt voorgesteld. [Doe vandaag mee en manifesteer je dromen!]

Meesterschap in Energie: Begrijp hoe je je energie kunt afstemmen op je doelen, je verborgen potentieel kunt ontsluiten en toegang kunt krijgen tot de grenzeloze energie van het universum om je vooruit te stuwen. [Ontgrendel nu je energiepotentieel!]

Innerlijk Werk: Duik diep in je psyche, laat beperkende overtuigingen los en ontgrendel je innerlijke kracht, veerkracht en wijsheid. [Begin vandaag nog met je innerlijke werktransformatie!]

Inzichten in Human Design: Ontcijfer je unieke menselijke ontwerp, ontdek je sterke punten, zwakke punten en levensdoel, en stem je keuzes af op je authentieke zelf. [Ontdek nu je menselijke ontwerp!]

Vandaag begin ik aan mijn transformatie

Wat kun jij bereiken?

🚀 Helderheid: Krijg een glashelder beeld van het doel en de richting van je leven.

🚀 Zelfvertrouwen: Ontwikkel een onwankelbaar zelfvertrouwen en het vertrouwen om gedurfde stappen te zetten.

🚀 Overvloed: Trek moeiteloos welvaart, succes en kansen aan.

🚀 Vervulling: Ervaar een diep gevoel van doel, vreugde en tevredenheid.

🚀 Transformatie: Maak een krachtige verschuiving mee in je mindset, energie en realiteit.

Wacht niet tot je dromen uitkomen; maak ze vandaag nog werkelijkheid!

Ben je klaar om in de rol van de CEO van je eigen leven te stappen?

Sluit je vandaag nog aan bij ons transformatieprogramma en begin aan een reis die je in staat zal stellen het leven te creëren dat je altijd hebt verlangd. Het is tijd om het oude verhaal achter te laten en in je nieuwe realiteit te stappen.

Wat mag je van mij ontvangen

Dit traject gaat alleen werken als we goed samenwerken.
Die professionele verbinding met elkaar aangaan en we elkaar accountable houden voor het werk dat we beide te doen hebben.

We gaan 3 maanden intensief met elkaar aan de bak
We hebben wekelijkse meetings, online of offline, net wat uitkomt.
We gaan snel en zonder excuses de diepte in, daarom zal ik je ook uitnodigen om deel te nemen aan de maandelijkse embodied sessies.
(dit zal óf in een kleine groep zijn óf 1op1)
We duiken in je Human Design. Wat is jouw unieke blauwdruk en hoe kun jij op jouw eigen authentieke manier next level gaan!

Als Projector zijnde is het mijn “superpower” dat ik jouw potentie zie en voel.
Ik zie het grotere plaatje, ik zie waar jij toe instaat bent en ik zal dit ook met je delen.
Eerlijk, open en to-the-point.

En, omdat ik geloof in een holistische aanpak zit er bij dit traject ook een Health abonnenment. 
Het één kan niet zonder het ander, alles staat met elkaar in verbinding. Daarom is het belangrijk dat je in balans bent op alle holistische vlakken.
Spiritueel, energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek.
Daarom zit er bij dit traject een abonnement bij Healthcafé zodat je 3 maanden lang, 2x in de week een yoga en/of hiit training kunt volgen.

Houdt jezelf niet langer klein en stap in die grootsheid!

Dit traject is voor diegene die voelen dat er meer is, dat het anders kan én mag. Als je klaar bent met steeds hetzelfde riedeltje te herhalen, als je klaar bent om gewoon in één keer een bold move te maken!
En dit ook hartstikke spannend vind, maar weten dat ik je zal opvangen.
3 maanden coaching 12 keer 1op1 meetings
3 mind&body connection sessies
3 maanden sportabonnement bij Healthcafé
En in between dit alles ben ik natuurlijk ook bereikbaar, zodat je gefocust blijft.

Investering € 2255,=

Wat anderen zeggen

Ik kreeg echt een eyeopener toen Suus vertelde over de ‘paadjes’ in mijn hoofd, de paadjes die ikzelf creëer met de keuzes die ik maak.

Dus als je nu een verandering aan wilt gaan, kies je een ander pad en maak je een nieuw paadje aan.

 

 

Sylvia

Schema’s volgen kan ik wel, maar de echte verandering in je hoofd aangaan, dat is de uitdaging. Ik heb veel geleerd van dit hele proces. Ik ben bewuster van mijn keuzes die ik maak, maar het blijft een proces en ik ben nog niet uitgeleerd. Ik weet wel dat je mind en body met elkaar verbonden zijn en daar moet je je balans in vinden.

 

Eline

De beste beslissing in mijn leven is het coachingstraject van Suus geweest! Ben nog lang niet klaar, maar heb nu al zoveel geleerd. Alle tools die je tijdens dit traject krijgt zorgen ervoor dat je vanuit je eigen kracht durft te leven.

Dit traject haalt de powervrouw in je naar boven. Ik zou het voor geen goud willen missen!

Esther

Je kunt niet next level gaan, als je vast blijft houden aan de gedachtes en gewoontes uit je verleden