A Personalized Approach to stay your path

Mind Your Path!

Onvoorwaardelijk jezelf zijn
Daar komt het toch elke keer weer op neer.
De drang en tevens zoektocht naar “gewoon” jezelf kunnen en mogen zijn.
Human Design geeft je inzichten waardoor je jezelf (weer) gaat begrijpen.
Het is een extra tool om je innerlijke zoektocht zo excited en leuk mogelijk te maken!

Say no more! ik wil dit!

Maar wat heb je er dan aan?

De allereerste keer dat Human Design op mijn pad kwam, dacht ik alleen maar OMG! Dit ben ik gewoon!

Door de manier waarop je bent opgevoed, door je omgeving, familie, vrienden en alles wat er nog meer van buitenaf invloed op je kan hebben, heeft ervoor gezorgd dat je op een bepaalde manier geconditioneerd bent.
Vaak kom je er op latere leeftijd opeens achter dat je al een tijdje een leven leeft dat eigenlijk helemaal niet bij je past.

Of misschien vraag je je weleens af waarom de dingen vaak zo lastig en moeizaam gaan in je leven?

Mind Your Path, oftwel jouw Human Design kunnen hier meer inzicht ingeven. Plus het laat je zien hoe het ook zou kunnen en mogen op een manier die helemaal bij jou past!

Mind Your Path

De blauwdruk 
Human Design is een blauwdruk dat elementen uit astrologie, I Ching, Kabbalah, en de chakraleer combineert. Het is ontwikkeld door Ra Uru Hu in de late jaren 1980. Het doel van Human Design is om mensen te helpen zichzelf beter te begrijpen en hun eigen unieke kwaliteiten en eigenschappen te ontdekken.

Het systeem gaat uit van het idee dat iedereen wordt geboren met een vastgelegd “ontwerp” op basis van de exacte plaats en tijd van hun geboorte. Het resultaat is een persoonlijke Human Design-chart, ook wel een Bodygraph genoemd, die informatie bevat over iemands energetische profiel, strategieën voor besluitvorming, en sterke en zwakke punten.

Belangrijke componenten van een Human Design-chart zijn onder andere:

✓Type: Er zijn vijf typen – Generator, Manifestor, Manifestor Generator, Projector, en Reflector. Elk type heeft verschillende strategieën voor het nemen van beslissingen en het benutten van hun energie.
✓Autoriteit: Dit verwijst naar de aanbevolen manier waarop iemand beslissingen zou moeten nemen. Het kan bijvoorbeeld intuïtie, emoties, of externe meningen omvatten.
✓Profiel: Dit geeft inzicht in de manier waarop iemand zijn leven benadert en hoe hij zich verhoudt tot anderen.
✓Centra: Deze vertegenwoordigen verschillende aspecten van iemands energie, zoals emotionele, sacrale, en keelcentra.

Ik ben er helemaal klaar voor!

Het idee is dat door het begrijpen van deze elementen, een persoon meer in overeenstemming kan leven met zijn of haar natuurlijke energie en besluitvormingsprocessen. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel Human Design voor sommige mensen waardevol kan zijn, het niet wetenschappelijk is bewezen en als een alternatieve benadering van persoonlijke ontwikkeling wordt beschouwd.

Wat krijg je?

Mind Your Path

PDF bestand met jouw unieke Human Design
Naast een algemene uitleg over Human Design kun je de volgende onderdelen in jouw Mind Your Path verwachten:

✓ Je type
Je authoriteit
✓ Je strategie
✓ Je profiel
✓ Je not-self
✓ Je keys
✓ Je purpose
✓ Je kanalen

Binnen 14 dagen kun je jouw design in je mail verwachten.

Allereerst ben ik ontzettend dankbaar voor de aanvragen, alleen ben ik wel genoodzaakt om het één en ander aan te passen.
Bestel je jouw Mind Your Path boek voor 10-12-2023 dan zal de prijs nog €55,- excl btw zijn en zul je zeker voor het eind van dit jaar jouw design ontvangen.
Vanaf 1-1-2024 zal de prijs naar €99,- excl btw gaan.