Hi there!

Mijn naam is Suzanne. Mind,- body-, healthcoach en ervaringsdeskundige op het gebied van voeding, sport en mindset.

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor sporten en voeding.
Vanuit huis heb ik ook meegekregen om gezond te eten en goed voor je lichaam te zorgen.

Maar ja, als je vroeger van alles ‘moest’ van je ouders, dan ga je die dingen meteen loslaten op het moment dat je op jezelf gaat wonen.
Dus het gezonde eten en veel bewegen werden steeds minder.
Ik sloeg om van appel-diëten, southbeach dieet, koolhydraatarm, keto, intermittent fasting naar elke week pizza, friet, pita en makkelijke kant en klaar maaltijden.
Dit deed ik dan elke keer tot ik weer op een punt kwam dat ik niet meer happy was in mijn eigen lijf en dan ging ik weer op dieet.
Lekker je lichaam uithongeren en in korte tijd veel kilo’s afvallen. Met als gevolg natuurlijk dat, zodra ik weer ging eten alles er dubbel en dwars weer aan zat.
Met een beetje extra.
Ik was zelfs op een bepaald moment meer dan 10 kilo afgevallen en woog ik bijna weer net zoveel als toen ik begin 20 was! Ik had bar weinig energie en was ook niet de gezelligste maar hé , ik was wel lekker slank!

Maar ergens wist ik natuurlijk heel goed, dat dit niet de manier was. Ik wilde ook helemaal niet altijd maar bezig zijn met diëten.  Ik wilde me gewoon altijd goed en happy voelen in mijn lichaam en in mijn hoofd. 

Let's connect

“Van zeuren over mijn kwabben met niks doen, naar een fit en gezond lichaam op mijn 40ste”.

Tot ik die ene ochtend wakker werd en ik op het randje van het bed lag. Voor mijn gevoel hingen mijn vetrollen naast het bed! Ik dacht bij mezelf, waar ben je mee bezig? Wat wil je nu eigenlijk?
Eén ding was zeker, ik wilde me zo, hoe ik me toen voelde nooit meer voelen!

Het gevoel dat ik mijn eigen lichaam tekort deed, dat ik zelf steeds de verkeerde keuzes maakte. Ik stopte tenslotte zelf de ongezonde dingen in mijn mond. Niemand hield me onder schot ofzo.
Ik ging niet sporten, want ik verkoos lui zijn boven niet fit willen worden. En dat besef, op dat moment was voor mij het keerpunt.

“als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg”

Nu ben ik elke week in de sportschool te vinden en ja, ook in het krachthonk!
Ik let op mijn voeding, maar ik geniet ook gewoon nog van een taartje op een verjaardag en pizza in het weekend!
En dit doe ik allemaal zonder moeite!
Puur door het hebben van de juiste intentie gecombineerd met een ijzersterke mindset!

Moet je dan zoveel sporten? Haha, nee helemaal niet! Dat is juist het mooie! Maar geloof me, als jij die sterke mindset hebt gecreëerd, dan wil je alleen maar meer.

Als ik niet zo veel energie in mezelf had geïnvesteerd, was ik niet de krachtige vrouw geworden die ik nu ben. 

Er is niets dat je niet zou kunnen.
You just have to make it happen!

 

Liefs Suus

Toen ik als eigen ondernemer mijn eigen schoonheidssalon opende merkte ik, dat de uiterlijke ‘problemen’ vaak veel dieper lagen dan niet blij zijn met die ene pukkel of beginnende rimpels.
Ik zag dat vrouwen de buitenkant mooier wilde maken, waardoor ze zich dan beter zouden voelen van binnen. Maar door de gesprekken die ik had tijdens een behandeling, kon ik de echte vraag tussen de regels door horen.
Namelijk, ‘ik zit niet lekker in mijn vel en ik voel me niet zoals ik graag zou willen’, ‘ik weet dat het anders kan, maar hoe begin ik daaraan’ of zelfs ‘ik sta op het punt van een burn-out en ik heb hulp nodig’.

Ze hoopte de oplossing te vinden in mijn behandelstoel.
Vanuit daar ben ik me gaan verdiepen in mindset.
Want innerlijke en uiterlijke verzorging gaan hand in hand, maar als je de daadwerkelijke obstakels die van binnen zitten, niet eerlijk en oprecht durft aan te kijken, gaat er aan de buitenkant niks veranderen.

Ik heb opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses gevolgd van o.a. Michael Pilarczyk, Simone Levie, Kim Munnecom en ik heb boeken verslonden van dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton, Abraham Hicks…. te veel om op te noemen. 

Vanuit hier ben ik zelf een behoorlijke transformatie ondergaan en kijk waar ik nu sta.

 

“Tired of starting over?
Then stop giving up!”.

Let's connect!