#3 – Eerst online 1:1 coachingsprogramma in de maak!

Oh my god, het gaat echt gebeuren!

De eerste echte stappen heb ik dan eindelijk gezet. Ik ben begonnen met het maken van een werkboek voor mijn online 1:1 coachingstraject.

Ik had vooraf al een beetje bedacht hoeveel coaching sessies ik wil gaan aanbieden voor dit traject en welke punten ik dan zeker wil meenemen hierin.

Waarschijnlijk raad je het al, tijdens het uitwerken, kwam ik er elke keer weer achter dat ik misschien ook dit nog even moet opschrijven en ja, als ik dat dan ga beschrijven moet ik misschien ook nog even….aaaaaahhhhhhh! Opnieuw!

Alles weer deleten en opnieuw beginnen.

Nou, deze handeling heb ik ongeveer 3x gedaan, dus ja, 3x teksten typen, deleten en opnieuw beginnen. Ach ja, het houd je van de straat laten we maar zeggen…

Ondertussen had ik al wel even nagedacht over hoe ik dit dan precies ga doen en op wie ik dit mocht ‘testen’.

En doordat ik volledig geloof en leef volgens LOA kwam er iemand op mijn pad, die super graag mijn ‘proefpersoon’ wilde zijn.

Via de telefoon hadden we een eerste intake gesprek. Hier kon ik alvast vertellen wat mijn doel is en of deze sessies ook wel bij haar zouden aansluiten. Ik teach natuurlijk wel vanuit een bepaalde overtuiging en die moet je natuurlijk wel aanspreken. Maar nog belangrijker was, waar is mijn klant naar op zoek, wat zou ze graag anders willen en zou ik haar daar bij kunnen helpen.

Gelukkig wel! Het was een super fijn gesprek en ik merkte opeens aan mezelf dat ik al echt aan het ‘teachen’ was. 

De adrenaline gierde door mijn lijf, wat is dit mooi! Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik voel aan alles dat ik dit wil doen, mensen helpen. Helpen zodat iedereen zijn mooiste leven kan leven! En om het plaatje helemaal compleet te maken, zal er ook een coachingstraject gaan komen icm gezichts-en/of lichaamsbehandelingen in de salon. Maar ja, dat kan voorlopig toch niet, dus die kan ik later nog uitwerken. Wordt vervolgd dus…

Maar er kwam opeens een beetje schot in de zaak.

Al luisterend naar binaural muziek stroomde de woorden uit mijn vingers. Door een hele fijne intake met mijn ‘proefpersoon’ wist ik wat ik wilde gaan delen en wat nodig is dat ik dat deel.
Ik bleef typen. 

Helaas was daar blue monday…. Ik wilde er niet aan meedoen, maar ja alles liep een beetje tegen en uiteindelijk gaf ik me over, oké kom maar op dan, ik doe vandaag gewoon niks en ik ga op tijd naar bed.

Die dinsdag daarna was iets beter, maar niet veel. We hebben onze lieve kat Billy moeten laten inslapen. Het hele gezin was er van aangedaan. We hebben Billy een mooi plekje gegeven in de tuin, zo is hij in ieder geval nog een beetje dicht bij ons.

Maar gelukkig, woensdag en vandaag was ik aan!
Ik ging als een malle. En ja, het is bijna af!!!!!

Wel moet ik er nog een mooie layout aan geven, maar ik heb een vriendin die hier een kritisch oog voor heeft, dus dat komt goed.
Het laatste hoofdstuk is bijna af en als dat allemaal klaar is, heb ik gewoon officieel mijn eigen online coaching werkboek voor mijn eerste coachingsprogramma  geschreven!

Ik zeg 2021 bring it on!

Liefs Suzanne

Waves of beauty Over mij